Tavistock Country Club

Back to Commercial Overview Page

Tavistock Country Club

Project Information
Project at a Glance
  Client: Tavistock Country Club
Location: Haddonfield, NJ
Project Description
  This challenging project consisted of a 2,000 sq. ft. two-story addition to enlarge second floor Banquet Rooms and first floor Dining Rooms, and renovations of 3,750 sq. ft. of existing Banquet Room and Dining Room space.
Creation of a patterned concrete balcony with ornamental handrail overlooking the first fairway along with brick patio seating were the exterior focal points of this project. The interior finish portion of this project was highlighted by the fabrication and installation of a custom mahogany bar in the club's Mixed Grille Room. This bar complemented the mahogany operable wood partitions, casework and trim in the newly renovated Dining Rooms. Complete plumbing, electrical, sprinkler and mechanical systems were concealed behind the exclusive finishes.
The flexibility and creative nature of W.H. Myers Construction Company's scheduling was tested by the club's requirement that the existing Dining Rooms and Banquet Rooms remain operational during construction.